Wat is er nodig om langer thuis te kunnen blijven wonen? De Zeeuwse Huiskamer spreekt daar veel mensen over en doet dat ook op de plek waar het ertoe doet: middenin de woonwijk. Dauwendaele in dit geval.

Praat mee over oplossingen
Wat maakt het voor u moeilijker om langer zelfstandig te blijven wonen. We bekijken wat dat makkelijker zou kunnen maken en binnen dit project samen met de HZ University of Applied Sciences onderzoeken we ook welke technologische oplossingen (apparaten) dit makkelijker zouden kunnen maken. We willen zo veel mogelijk mensen spreken over problemen waar zij tegenaan lopen. Zo krijgen we een goede indruk van wat er speelt. Daarom zijn we op zoek naar u en horen we graag uw mening. Daarnaast willen we technische oplossingen die we naar aanleiding van uw kennis hebben bedacht graag door u laten testen.

Afspreken?
We gaan eropuit in Dauwendaele en spreken mensen spontaan aan, maar wie weet, heeft u bij het lezen van dit bericht direct al zin om met ons te praten als u dit berichtje leest. Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken via 06-15340211 of petra@solidarityuniversity.org. Dan komen we bij u thuis langs.

Wat gaan we doen met de resultaten van het onderzoek?
Alle gesprekken zijn natuurlijk anoniem. We gaan netjes en zorgvuldig om met alles wat u ons vertelt.  Nadat we meerdere gesprekken hebben gevoerd, gaan we bekijken waar er in het algemeen behoefte aan is. Als we dat duidelijk in kaart hebben gebracht, gaan we een product ontwikkelen dat steun en/of gemak kan bieden bij het langer thuis wonen.