De Zeeuwse Huiskamer en Stichting HerstelTalent werken nu al enige tijd vanuit het zelfde pand in Nieuw Middelburg. We hebben verschillende projecten, maar werken ook veel samen. Hoog tijd om met elkaar en betrokkenen bij te praten over hoe dat gaat en wat voor resultaten er zijn. Daarom organiseren we 21 juni de ‘Tussenbijeenkomst de Zeeuwse Huiskamer & Stichting Hersteltalent Samen in Middelburg’.

wat gaan we doen?
• Bevindingen Middelburg bespreken
We hebben samen onderzoek gedaan in de wijk Nieuw Middelburg en Dauwendaele. De bevindingen die daaruit zijn gekomen, gaan we vergelijken. Wat zijn de verhalen van Middelburg, hoe hebben we het samenwerken ervaren? Trekken we dezelfde conclusies over de wijk of hebben we er een verschillende kijk op.?
• Steekje Los
Alle aanwezigen mogen meedoen aan het spel ‘Steekje Los’. Dit spel gaat in op het stigma rond de psychiatrie op een informele en toegankelijke manier.

voor wie is de bijeenkomst?
Inwoners van Nieuw Middelburg en Dauwendaele, zorgprofessionals, iedereen die betrokken is bij de projecten van Stichting HerstelTalent en de Zeeuwse Huiskamer. Aanmelden is verplicht en kan via danielle@solidarityuniversity.org.

gegevens
tijd: 9.00 – 12.00 uur
locatie: Hof van Buren, Oranjelaan 19 Middelburg

aanmelden en informatie
Graag van te voren aanmelden via danielle@solidarityuniversity.org. Heb je vragen, dan kun je hier ook je mail naartoe sturen, of bellen met 06-53797617.

Bekijk de uitnodiging ook in PDF