In Rilland zijn drie studenten van het Shared Service Center van Scalda Vlissingen aan de slag. Ze onderzoeken hoe ze de omgeving voor ouderen makkelijker kunnen maken aan de hand van oplossingen/innovaties in de ICT-branche. Omdat ze de komende tijd veel in Rilland te zien zijn, stellen ze zich even voor in onderstaande blog.

Het SSC is een hybride leeromgeving van Scalda. Wij leren aan de hand van projecten: Project de Zeeuwse Huiskamer – Innovaties is er één van.

Projectleider Anne-Louise de Muijnck
Mijn naam is Anne-Louise de Muijnck en ik ben de projectleider van dit project. Zelf volg ik de niveau 4 opleiding ICT-beheer. Dit project sprak me ontzettend aan omdat dit een goed voorbeeld is van een zorgproject. Hierin is de sociale kant belangrijker dan de technische kant, dat spreekt me erg aan. Mijn leerdoel voor dit project is het leiderschap, dit heb ik nog niet eerder gedaan.

Projectlid Wesley Gans
Mijn naam is Wesley Gans en ik ben een projectlid van dit project. Zelf volg ik de niveau 4 opleiding ICT-beheer. Dit project sprak me ontzettend aan omdat ik heel graag werk in een omgeving met ouderen omdat ik die altijd leergierig en enthousiast zijn over nieuwe dingen. Mijn leerdoel voor dit project is het werkproces, dit heb ik nog niet eerder gedaan.

Projectlid Sven van Hoepen
Mijn naam is Sven van Hoepen en ik ben ook projectlid. Ik zit in het tweede leerjaar van ICT Netwerkbeheer niveau 4. Ik heb dit project gekozen, omdat ik al eerder heb samengewerkt met Ter Weel in een ander project. Ook leek het me leuk om mensen te helpen met kleine slimme dingetjes. Ik wil graag leren van de problemen die mensen ondervinden in het dagelijkse leven en hier een bijpassende ICT-oplossing voor te zoeken.