Op het blog van de Zeeuwse huiskamer komen ervaringen, inspiratie, verhalen, foto’s, filmpjes en verhalen en opgedane expertise uit alle verschillende locaties samen. Het blog wordt vooral gevuld met updates, en berichten die door de projectleiders van de huiskamers geplaatst worden.

Hiermee ontstaat een breed beeld van actuele vragen, ervaringen en wensen op het gebied van wonen, zorg en welzijn in het Zeeland van nu voor zowel mensen met een zorgvraag als professionals op het gebied van zorg, welzijn of wonen als bedrijven en kennisinstellingen.

Vergeet niet om naar beneden te scrollen en ook naar oudere berichten te kijken. Zo krijg je een volledig beeld van het project.

Achtergrondinformatie over de Zeeuwse huiskamer vind je bij over de Zeeuwse Huiskamer.
Berichten van de ‘huiskamers’ in Breskens, MiddelburgRilland, ‘s-Heer Hendrikskinderen, Goes, Terneuzen en Zonnemaire staan allemaal op de homepage maar zijn ook per locatie te volgen via de links in de rechterkolom.

Daarnaast zijn er speciale secties met informatie voor bedrijven/leveranciers, kennisinstellingen en zorg- en welzijnspartijen.