Aanmelden knopHoe ziet zelfstandig wonen er in de toekomst eruit? De Zeeuwse Huiskamer biedt je de kans dat zelf mee te bepalen en te onderzoeken tijdens proeflogeren op een van de drie locaties van de Zeeuwse Huiskamer. Informatie over de locaties en hoe het is om daar te verblijven staat doorklikbaar onderaan deze pagina.

wie zoeken we?
We zoeken proeflogees die op een van de locaties willen wonen en alle facetten van die locatie willen ervaren en uitproberen. De enige tegenprestatie die hier tegenover staat, is het bijhouden van een ervaringsdagboek.  Iedereen met oprechte interesse in dit project kan zich aanmelden. IEen indicatie:

-mensen met een lichte zorgvraag;
-mensen met een zwaardere zorgvraag (bijv. herstel van een operatie);
-mensen die zich afvragen hoe het is om te wonen in een aangepaste woning, bijvoorbeeld omdat zij zelf of hun ouders over een aantal jaar een dergelijke woning nodig hebben;
-zorgprofessionals;
– professionals op het gebied van wonen, ergonomie, architectuur, leefbaarheid, sociologie, psychologie of andere vakgebieden die raakvlakken hebben met dit project;
-studenten op het gebied van zorg of studenten die een studie volgen die op een andere manier raakvlakken heeft met dit project;
-creatieve professionals op het gebied van, bijvoorbeeld, film, fotografie, schrijven, kunst.

proeflogeren
Proeflogeren kan voor één dag, een week of langer. Afhankelijk van wat je komt doen en wat je zelf wilt, leggen we in overleg een periode vast. Op de site staat ook een filmpje dat een indruk geeft van het proeflogeren.

aanmelden
Interesse om te komen proeflogeren? Stuur dan een mail naar info@dezeeuwsehuiskamer.nl met daarin een korte uitleg over wie je bent, wat je doet en waarom je interesse hebt om mee te doen.

Heb je vragen of twijfel je of je binnen dit project past? Mail dan ook vooral. Dan kijken we samen naar een antwoord op je vragen. Petra de Braal, projectleider van de Zeeuwse Huiskamer is tevens te bereiken via 06-15340211.

informatie over de locaties
Terneuzen
Algemene info Goes / PDF met informatie voor proeflogees Goes: logeergegevens dZH goes
Zonnemaire